Al programa «Mallorca en Xarxa», cada divendres, de 18 a 19 miram de parlar del costat humà i lliure de la Xarxa.

 

Escolta'ns!
1. Per
la ràdio

Els divendres de 18 a 19 h al al dial 99.2 FM, a Ona Mallorca. Els programes es repeteixen diumenge horabaixa de 16 a 17 h.

(Nota: el juliol i agost fem vacances)

2. Per
Internet

Amb el servidor de ràdio en directe d'Ona Mallorca. Recorda, cada divendres, de 18 a 19 h.

A la mateixa plana hi trobaràs les instruccions i el programari que fa falta.

Emetem usant programes i formats lliures.

3. A la carta

Fes clic a «programes desats» dins la fitxa del programa.

O aquí, i aniràs directe a la llista de programes enregistrats que encara estan al servidor.

Selecciona el format MP3 o Ogg i l'enllaç que funcioni millor amb el teu programari (l'enllaç inicial de cada enregistrament o «accés directe»)

Etapa a Ràdio Jove


En funció de la puntualitat del dia, és possible que t'hagis de saltar els primers i darrers minuts: el sistema es posa a gravar automàticament a les 19:28 i acaba a les 20:02 h.

Emetem gràcies al servidor experimental d'en Ricardo Galli a la UIB. Ell mateix ha preparat una plana amb les instruccions per escoltar.

Si cerques el programa d'una data recent i encara no està a la llista, fes clic aquí. Trobaràs els que encara hem de posar al web. Són arxius que acaben en .mp3 i Ogg; a la resta, ni cas.

 

Manolete? (etapa a Ràdio Jove)

El fabricant d'un sistema operatiu —de nom que comença amb W i acaba amb S— va demanar silenci a qui trobés un forat de seguretat als seus productes.

En saber-ho, n'Eric S. Raymond (un destacat membre del moviment en favor del programari lliure) va dir-hi la seva: «si el seu sistema operatiu no pot resistir els embats d'un medi en el qual les eines d'atac es propaguen instantàniament, és que vostès no pertanyen al negoci dels sistemes operatius»

Pel que fa a nosaltres, la veritat, trobem que això del silenci queda estrany, a la ràdio. Així que vam mesclar la petició de silenci, el comentari d'en Raymond i les notes d'un pasodoble que diu «Manolete, Manolete, si no sabes torear, xis pum, pa' que te metes» ... i en va sortir la secció —gairebé— setmanal «Manolete». Ja us podeu imaginar de què va.

Si en voleu més detalls, tot plegat està explicat a l'article «No ho digueu a ningú» d'en Llorenç Valverde.

 

Algun comentari?
escriu-nos

EntradaLa WebBitassaE-Mail
[ Entrada | La Web | Bitassa | E-Mail ]