Programes
 

Si aneu a per feina, feu clic aquí

Molts programes són comparables a un plat precuinat. Si creieu que estaria millor amb un altre sofregit o pel vostre gust sobra tomàquet, hi ha vàries solucions:  menjar-s'ho amb molt de pa, provar-ho absolutament tot fins trobar el congelat de la vostra vida, o aprendre a cuinar.

Amb els programes passa el mateix. Fan moltes coses i tenen un embolcall molt aparent, però els hi falta el més important: els nostres gusts i la nostra forma de fer.

La mostra feina consisteix en retocar programes i sistemes per adaptar-los a les necessitats de cadascun. D'aquesta manera, el sistema poc a poc va tornant-se únic, dòcil i gairebé expert. La qualitat de treball millora. L'efecte dels canvis és acumulatiu; quantes més particularitats s'hagin introduït al programa, millor. Tot plegat és més «intel·ligent»... com aquell empleat que porta un munt d'anys a l'empresa i ja se les sap totes.

Amb els programes estàndard convencionals —que no es poden modificar—, totes les empreses de la competència que el tenen poden fer exactament el mateix que la vostra. Donar valor afegit als vostres serveis és cada cop més complicat. Quan voleu fer una cosa excepcional, heu de cercar un altre programa que la faci, perquè el vostre no es pot adaptar. Cada cop que enceteu un altre programa perdeu molta feina, diners, temps i coneixements.

Us n'aneu sortint, sí, però el preu es descomunal... i si tinguéssiu un programa adaptable? Si teniu previst créixer, quan abans ho feu més diners i enrenou us estalviareu a mig termini. I sereu molt més eficaç, cosa que en el món empresarial no té preu.

Aquí trobareu una relació dels programes que hem fet i adaptat.

EntradaLa WebBitassaE-Mail
[ Entrada | La Web | Bitassa | E-Mail ]