La Web
 

Hi ha moltes excuses per fer una web. Els més pràctics hi venen coses —si més no, ho intenten. Altres, gent amb més temperatura imaginativa, inventen algun servei interessant per poder fer calaix venent «banners» publicitaris. I la resta fa webs personals per dir coses... o res, només per tenir un lloc on posar dibuixets d'aquells que es belluguen amb més o menys fortuna.

Si no tens web, ningú no et troba a la xarxa. Fer una web mínima amb l'adreça de correu ben visible i donar-la d'alta als cercadors, és el sistema més eficaç i senzill inventat fins ara perquè et trobin. Això diuen.

Un cop s'ha plantat la primera pedra virtual, tot es va complicant poc a poc. Per l'autor, és clar, tot els canvis són d'allò més interessants. Pel visitant també, si la cosa visitada fos del president d'algun país important, un crack de l'esport, del Rock & Roll o les finances. En aquest cas, aquesta excusa no val i un s'ha d'esmerçar oferir alguna cosa util... doneu un cop de ratolí a la secció articles.

I l'altre tema de la web és vendre: Un servidor sempre ha fet coses que tenen a veure amb els bits i la xarxa és un bon lloc on explicar-ho.  A més, diuen que el professional del futur és l'individu i la xarxa.  Així que cal anar-se espavilant abans de que ens espavilin.

La secció Bitassa és el rovell d'aquest web.  Allà ho trobareu tot més o menys desorganitzat.

 

Botonets publicitaris?  Adhesions?

  • Després de veure això no ho tinc gens clara la cosa de les campanyes a la Xarxa.

  • No us recomano cap navegador per ser feliç com un gínjol i veure-ho tot perfecte.
    Encara que diguin que us el regalen, cada cop que actualitzeu el navegador necessitareu més coses: ara memòria, més endavant un mòdem ultra-alguna-cosa, després xips amb més potes...  La veritat és que bit amunt, bit avall, tots els navegadors fan el mateix. I a la pràctica, les darreres versions només serveixen perquè es belluguin més coses pel monitor. Tampoc n'hi ha per tant.

 

EntradaBitassaE-Mail
[ Entrada | Bitassa | E-Mail ]